< FOTOKERAMIKA

Ovalna - slike za nadgrobni spomenik


5-7 radnih dana

Naruči fotokeramiku

Ovalna fotokeramika je oblik slike za groblje koja se najčešće odabire... Cijeli opis 

MOŽDA ĆE VAM SE SVIDJETI...

Opis proizvoda

Ovalna fotokeramika je oblik slike za groblje koja se najčešće odabire za nadgrobne spomenike. Ovim oblikom postiže se memorijalnost i svetost slike i zato se često koristi na spomenicima i na slikama svetaca.

  • Rok izrade: 5 do 7 radnih dana
  • Digitalna obrada fotografije
  • Jedinstven pristup
  • Slanje digitalne pripreme na autorizaciju prije izrade

Naručite fotokeramiku Kako pravilno izmjeriti fotokeramiku? Kako postaviti fotokeramiku? Pročitajte odgovore na najčešća pitanja

Nadgrobna slika jedinstven je i poseban način obilježavanja sjećanja na voljenu osobu koja je preminula. 

Ova vrsta grobne fotografije posebno je izrađena za vanjsku upotrebu i namijenjena je postavljanju na nadgrobni spomenik.

Nadgrobna fotografija izrađena je od porculana, visokokvalitetnog materijala koji je poznat po svojoj izdržljivosti i dugovječnosti. Porculan se zajedno s ispisanom fotografijom peče na iznimno visokoj temperaturi od 920°C, što ga čini otpornim na sve vremenske uvjete i osigurava da će trajati mnogo godina. To fotokeramiku čini odličnim i jedinim izborom za one koji žele osigurati dugotrajnost sjećanja na voljenu osobu, čak i u teškim vremenskim uvjetima.

Dugotrajnost

Jedna od glavnih prednosti nadgrobne slike izrađene na porculanu, odnosno fotokeramike je njena sposobnost da izdrži vremenske uvjete - direktan izvor sunčeve svjetlosti, niske temperature i smrzavanje, kišu, snijeg, UV zračenja i ostale utjecaje atmosferskih prilika. Za razliku od drugih vrsta grobnih fotografija koje mogu izblijediti ili imaju puno kraći vijek trajanja - kao što su fotografije na običnom papiru i sl.

Dostupne dimenzije

Nadgrobna slika dostupna je u različitim dimenzijama kako bi se prilagodila različitim potrebama i preferencijama. Ovalnu nadgrobnu sliku možete naručiti u sljedećim dimenzijama: 4x6 cm, 5x7 cm, 6x8 cm, 7x9 cm, 8x10 cm, 9x12 cm, 11x15 cm, 13x18 cm, 18x24 cm i 24x30 cm.

Odabir dimenzije

Najčešće korištene veličine za pojedinačni portret su 9x12 cm, dok je veličina 11x15 cm najpopularniji izbor za dvostruki portret. Ove su veličine idealne za mnoge nadgrobne oznake ili nadgrobne spomenike i daju jasnu i lako vidljivu sliku voljene osobe koja je sahranjena i koje se prisjećamo.

Manje veličine, kao što su 7x9 cm i 8x10 cm, prikladne su za manje nadgrobne spomenike, spomenike s više pokojnika ili za one koji preferiraju kompaktniji izgled spomenika. Veće veličine, poput 13x18 cm, 18x24 cm i 24x30 cm, savršene su za one koji žele veću i istaknutiju sliku koja se može vidjeti iz daljine i imaju velike nadgrobne spomenike i grobnice.

Dodatne prilagodbe

Rubovi

Osim svoje izdržljivosti i raspona dostupnih dimenzija, fotokeramika se također može prilagoditi različitim opcijama obruba. Možete birati između klasičnog presvučenog ruba, zlatnog obruba, elegantnog sivog obruba, odvažnog crnog obruba ili čak bijelog obruba. To vam omogućuje stvaranje fotografije koja je doista jedinstvena i odražava osobnost i stil uređenja cijelog nadgrobnog spomenika.

Tonalitet

Dodatni aspekt prilagodbe je mogućnost odabira između slike u boji, crno-bijele slike ili slike u sepia tonovima. Bilo da preferirate fotografiju u punoj boji koja bilježi živost ili bezvremensku crno-bijelu sliku, fotokeramika nudi fleksibilnost odabira opcije koja najbolje odgovara vašim željama, uređenju i potrebama.

Bez obzira koje opcije obruba, boje i koju veličinu odaberete, možete biti sigurni da će vaša fotokeramika biti visokokvalitetna i postojana slika koja će trajati mnogo godina. Bilo da preferirate kompaktnu ili veću nadgrobnu sliku, možete biti sigurni da će Vaša nadgrobna slika biti lijepa i značajna posveta Vašoj voljenoj osobi.

Dostupno u dimenzijama

4x6 cm

5x7 cm

6x8 cm

7x9 cm

8x10 cm

9x12 cm - Najčešći odabir Naruči

11x15 cm - Najčešći odabir za dupli portret Naruči

13x18 cm

18x24 cm

24x30 cm

Informacije o proizvodu:

 Nazad na vrh